20 éve az EU-ban

A magyar EU-elnökség szociális és foglalkoztatáspolitikai prioritásai

2024. március 07. 18:24 - MKT admin

A 2024. évi magyar EU-elnökség szociális és foglalkoztatáspolitikai prioritásai: kitűzött célok, várható eredmények. Ezzel a címmel szervezett online szakmai kerekasztal-beszélgetést a Magyar Közgazdasági Társaság Munkaügyi Szakosztálya 2024. március 7-én, csütörtökön.

 

A beszélgetés résztvevői: Bodgál Ildikó, az Európai Uniós Ügyek Minisztériuma EU Ágazati Politikák Koordinációjáért Felelős Főosztályának osztályvezetője és Pelei Krisztina, a Nemzetgazdasági Minisztérium Foglalkoztatáspolitikáért Felelős Államtitkárságának osztályvezetője voltak. Moderátor: Nagy Katalin, Magyarország EU melletti Állandó Képviseletének volt tanácsosa, az MKT Munkaügyi Szakosztályának elnökségi tagja.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eu20.blog.hu/api/trackback/id/tr2218348171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása