20 éve az EU-ban

A magyar EU-elnökség szociális és foglalkoztatáspolitikai prioritásai

2024. február 06. 18:52 - MKT admin

p039364-403515_honlap.jpgA 2024. évi magyar EU-elnökség szociális és foglalkoztatáspolitikai prioritásai: kitűzött célok, várható eredmények. Ezzel a címmel szervez online szakmai kerekasztal-beszélgetést a Magyar Közgazdasági Társaság Munkaügyi Szakosztálya 2024. március 7-én, csütörtökön 14 órától a Webexen és az MKT YouTube-csatornáján. A rendezvény ahhoz az egy éven át tartó konferenciasorozathoz kapcsolódik, amelynek keretében az MKT szakosztályai szakterületenként áttekintik hazánk két évtizedes uniós tagságának tapasztalatait, eredményeit.

A beszélgetés résztvevői: Bodgál Ildikó, az Európai Uniós Ügyek Minisztériuma EU Ágazati Politikák Koordinációjáért Felelős Főosztályának osztályvezetője és Pelei Krisztina, a Nemzetgazdasági Minisztérium Foglalkoztatáspolitikáért Felelős Államtitkárságának osztályvezetője. Moderátor: Nagy Katalin, Magyarország EU melletti Állandó Képviseletének volt tanácsosa, az MKT Munkaügyi Szakosztályának elnökségi tagja.

A rendezvény megtekintéséhez szükséges információk:
YouTube-link: https://www.youtube.com/@magyarkozgazdasagitarsasag
Webex-link: https://magyarkozgazdasagitarsasag.my.webex.com/magyarkozgazdasagitarsasag.my/j.php?MTID=me3cf57e0d423dcaddaabe24e431b3ad5
Meeting number: 2377 665 5390
Password: HUEU2024szocpol

Naptáramhoz adom: Outlook  Google Calendar

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eu20.blog.hu/api/trackback/id/tr1418320063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása