20 éve az EU-ban

A munkavégzés közös uniós szabályai - hazai tapasztalatok

2024. február 15. 17:34 - MKT admin

A munkavégzés közös uniós szabályai – hazai tapasztalatok. Ezzel a címmel szervezett online szakmai rendezvényt a Magyar Közgazdasági Társaság Munkaügyi Szakosztálya 2024. február 15-én, csütörtökön.

 

A rendezvény előadói: Kártyás Gábor, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem egyetemi docense; Halmos Szilvia, a Fővárosi Törvényszék Munkaügyi Kollégiumának bírája, a PPKE mb. oktatója és H. Nagy Judit munkavédelmi szakértő, a BME Műszaki Továbbképző Központjának igazgatója. Felkért hozzászólók: Pallagi Gyula, a Magyar Szakszervezeti Szövetség alelnöke és Bálint Adrienn, a Magyar Gyáriparosok Országos Szövetségének foglalkoztatási és szociális ügyekért felelős igazgatója. A beszélgetést Nagy Katalin, Magyarország EU melletti Állandó Képviseletének volt tanácsosa, az MKT Munkaügyi Szakosztályának elnökségi tagja vezette.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eu20.blog.hu/api/trackback/id/tr9318326545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása