20 éve az EU-ban

Húsz éve az EU-ban - Zalaegerszegen

2024. április 23. 17:07 - MKT admin

p051873-132584_honlap.jpgHúsz éve az Európai Unióban - ezzel a címmel szervez szakmai konferenciát a Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) Zala Megyei Szervezete és a Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara 2024. május 8-án, szerdán 14 órától Zalaegerszegen, az AVL-ZalaZONE Próbapálya Kft. A3-as konferenciatermében (H-8900 Zalaegerszeg, ZalaZONE tér 1.).

A konferencia bevezető előadásait Zsigmond Barna Pál, az Európai Uniós Ügyek Minisztériumának miniszterhelyettese; Baráth Etele volt Európa-ügyi miniszter, az MKT Fejlesztéspolitikai Szakosztályának elnöke; Kovács Dezső, a Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke és Vadvári Tibor, Zalaegerszeg alpolgármestere tartják. A vendégeket Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg polgármestere és Csanádi Ágnes, az MKT Zala Megyei Szervezetének alelnöke köszönti.

A bevezető előadásokat követő kerekasztal-beszélgetés résztvevői: Háry András, a ZalaZONE Ipari Park Zrt. vezérigazgatója; Kovács Tamás, a Szabadics Zrt. elnöke; Kámán János, a Pylon '94 Kft. ügyvezető igazgatója; Gyutai-Szalay Nikoletta, a Hévinvest Spa-Golf Zrt. vezérigazgatója és Decsi Péter, a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központjának mb. főigazgatója lesznek. A beszélgetést Berta László, a Zalaco Zrt. vezérigazgatója, az MKT Zala Megyei Szervezetének elnöke vezeti.

A rendezvény meghívója és részletes programja ide kattintva letölthető.

A konferencián a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A szervezők kérik, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat szíveskedjenek legkésőbb május 2-ig jelezni az ezen a linken elérhető regisztrációs űrlapon.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eu20.blog.hu/api/trackback/id/tr9018388265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása