20 éve az EU-ban

Miskolc és a megye 20 éve az EU-ban

2024. április 05. 11:14 - MKT admin

miskolc-varoskep_honlap.jpgA Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) szakosztályai és megyei szervezetei által szervezett, az EU-tagság elmúlt 20 évét értékelő rendezvénysorozathoz kapcsolódva kerekasztal-beszélgetést szervez az MKT Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezete 2024. május 2-án, csütörtökön 10 órától Miskolcon, a BOKIK (Miskolc, Szentpáli utca 1.) 4. emeleti nagytermében. A rendezvényt a terveink szerint élőben közvetítjük az MKT YouTube-csatornáján.

A beszélgetés résztvevői - Bánné Gál Boglárka, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Közgyűlés elnöke; Bihall Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, az MKT megyei szervezetének elnöke; Horváth Zita, a Miskolci Egyetem rektora és Veres Pál, Miskolc Megyei Jogú Város polgármestere - áttekintik azt, hogy mire jutott, mennyit fejlődött Borsod-Abaúj-Zemplén megye és Miskolc városa az uniós tagsággal. A beszélgetés moderátora: Pelczné Gáll Ildikó, az Európai Számvevőszék magyar tagja, az Európai Parlament korábbi alelnöke, az MKT megyei szervezetének alelnöke.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de a terem befogadóképességére tekintettel előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat szíveskedjenek előzetesen jelezni a https://forms.office.com/e/HrjXHxU6Rj linken legkésőbb április 22-én, hétfőn délig!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eu20.blog.hu/api/trackback/id/tr8318373109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása