20 éve az EU-ban

Fenntartható fejlődés a fejlesztéspolitikában

2024. március 28. 14:57 - MKT admin

ai-generated-8060484_honlap.jpgA fenntartható fejlődés a fejlesztéspolitikában – 20 éves a magyar EU-tagság. Ezzel a címmel szervez szakmai konferenciát – a Magyar Közgazdasági Társaság két évtizedes EU-tagságunk eredményeit, tapasztalatait értékelő rendezvénysorozatához kapcsolódva – a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kara 2024. április 23-án, kedden 8 óra 30 perctől az NKE Ludovika Főépületének (1083 Budapest, Ludovika tér 2.) Zrínyi Miklós termében.

A konferencia előadói: Halmai Péter akadémikus, egyetemi tanár, az MTA IX. osztályának elnöke, az MKT Gazdaságpolitikai és Gazdaságelméleti Szakosztályának elnöke; Ágostházy Szabolcs, a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkára; Holczinger Norbert, a Magyar Nemzeti Bank Fenntartható Pénzügyek Főosztályának főosztályvezetője; Molnár András, az OTP Zöld Program Igazgatóság szakmai igazgatója; Kis Norbert, az NKE ÁNTK egyetemi tanára; Csutora Mária, a BCE egyetemi tanára, az MKT Környezetgazdasági Szakosztályának elnöke; Kondor Zsuzsanna, az NKE ÁNTK mesteroktatója, az MKT Fejlesztéspolitikai Szakosztályának elnökségi tagja és Kemény Gábor, az NKE fejlesztési rektorhelyettese. A résztvevőket Varga Réka egyetemi docens, az NKE ÁNTK dékánja köszönti. A konferencia részletes programja ide kattintva letölthető (pdf).

A rendezvényt a terveink szerint élőben közvetítjük az MKT YouTube-csatornáján.

A konferencián a személyes részvétel ingyenes, de a terem befogadóképességére tekintettel előzetes regisztrációhoz kötött. A szervezők kérik, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat szíveskedjenek a https://ludevent.uni-nke.hu/e/fenntarthato_fejlodes_2024_04_23 linken elérhető regisztrációs lapon előzetesen jelezni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eu20.blog.hu/api/trackback/id/tr418365841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása