20 éve az EU-ban

Megújuló területpolitika – összehangolt térségi együttműködések

2024. január 07. 19:27 - MKT admin

p0103670016h.jpgMegújuló területpolitika – összehangolt térségi együttműködések a területfejlesztés szolgálatában. Ezzel a címmel szervez konferenciát 2024. január 16-án, kedden 10 óra 30 perctől Mohácson, a Selyemgyár Rendezvényközpontban (7700 Mohács Szent János utca 5.) az MKT Fejlesztéspolitikai Szakosztályával együttműködve a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium (KTM). A konferencia délelőtti programját élőben streameljük az MKT YouTube-csatornáján, ezen a linken.

A konferencia két bevezető előadását Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter, valamint Baráth Etele volt Európa-ügyi miniszter, az MKT Fejlesztéspolitikai Szakosztályának elnöke tartja - szakosztályi elnökünk 20 éve az Európai Unióban. Célok, eredmények, tanulságok címmel osztja meg gondolatait a hallgatósággal.

A rendezvény előadói között ott lesz Mayer Gábor, a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium területfejlesztésért felelős államtitkára (A hazai területpolitika megújítása); György István, a KTM területi közigazgatásért felelős államtitkára (A hazai közszolgáltatások feltérképezése és jogi kereteinek vizsgálata); valamint Dukai Miklós, a KTM önkormányzati államtitkára (Az innovatív önkormányzatok jelentősége a megújuló területpolitikában) is.

A konferencián a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a rendezveny@tfm.gov.hu címen lehet.

Kapcsolódó dokumentumok:
A konferencia meghívója (pdf)
Részletes program (pdf)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eu20.blog.hu/api/trackback/id/tr9918299169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása