20 éve az EU-ban

A hazai fejlesztéspolitika elmúlt 20 éve

2024. március 12. 19:19 - MKT admin

p045968-467820.jpgA hazai fejlesztéspolitika elmúlt 20 éve - ezzel a címmel szervez szakmai konferenciát a Századvég és a Magyar Közgazdasági Társaság 2024. április 2-án, kedden 9 óra 30 perctől Budapesten, az Európa Pontban (1024 Budapest, Lövőház u. 35.). A rendezvény ahhoz az egy éven át tartó konferenciasorozathoz kapcsolódik, amelynek keretében az MKT - számos szakmai partnerszervezettel együttműködve - szakterületenként áttekintik hazánk két évtizedes uniós tagságának tapasztalatait, eredményeit.

A résztvevőket Baráth Etele volt Európa-ügyi miniszter, az MKT Fejlesztéspolitikai Szakosztályának elnöke köszönti, majd egy panelbeszélgetés keretében Navracsics Tibor területfejlesztési és közigazgatási miniszter; Szita Károly kaposvári polgármester; Gál Zoltán fejlesztéspolitikai kutató, egyetemi tanár és Gyenes Zoltán közgazdász, az Európai Bizottság gazdasági elemzője osztja meg gondolatait a hallgatósággal. A beszélgetést Szepesi Balázs, a Mathias Corvinus Collegium Közgazdasági Iskolájának vezetője moderálja. A kerekasztalt követően Isépy Tamás, a Századvég Konjunktúrakutató Zrt. makrogazdasági üzletágvezetője ad gazdasági szempontú áttekintést a területfejlesztés eredményeiről. A rendezvény záró előadását a területfejlesztés és a vidékiség összefüggéseiről Schultz Gábor, a Századvég Konjunktúrakutató Zrt. Vidékfejlesztés Üzletágának vezetője tartja. Zárszót Kenyeres Kinga, a Századvég Konjunktúrakutató vezérigazgatója mond.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de a terem befogadóképességére tekintettel szigorúan előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a Századvég honlapján, ezen a linken lehet március 26-án éjfélig.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eu20.blog.hu/api/trackback/id/tr1018352511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása