20 éve az EU-ban

Helyünk az EU-ban – a regionalitás szerepe

2023. november 26. 14:30 - MKT admin

microphone-2469295_640.jpgHelyünk az Európai Unióban – a regionalitás szerepe. A Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) Heves Megyei Szervezete, Fejlesztéspolitikai Szakosztálya és az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem közös konferenciája.

A panelbeszélgetés résztvevői: Csepeti Ádám, a Miniszterelnökség stratégiai ügyek koordinációjáért felelős helyettes államtitkára; Gál Zoltán, a Pécsi Tudományegyetem egyetemi tanára, a Magyar Regionális Tudományi Társaság korábbi elnöke; Szlávik János, az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem (EKKE) professor emeritusa; valamint Ruszkai Csaba, az EKKE Kutatási és Fejlesztési Központjának főigazgatója. A beszélgetés moderátora Halm Tamás, a Közgazdasági Szemle főszerkesztője, a Magyar Közgazdasági Társaság volt főtitkára, a Nemzeti Fejlesztési Hivatal korábbi elnökhelyettese volt. A résztvevőket Pajtókné Tari Ilona, az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem rektora; Baráth Etele volt Európa-ügyi miniszter, az MKT Fejlesztéspolitikai Szakosztályának elnöke, az Európai Gazdasági és Szociális Bizottság korábbi tagja és Csáfor Hajnalka, az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem oktatási rektorhelyettese, az MKT Heves Megyei Szervezetének elnöke köszöntötte.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eu20.blog.hu/api/trackback/id/tr4718267623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása