20 éve az EU-ban

Az EU-tagság 20 évéről Debrecenben - videó

2024. április 18. 19:16 - MKT admin

Magyarország európai uniós csatlakozása 20. évfordulójának tiszteletére az MKT Debreceni Ifjúsági Bizottsága, a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kara és az MTA Debreceni Területi Bizottságának Közgazdaságtudományi Munkabizottsága szakmai estet szervezett 2024. április 18-án, csütörtökön a Debreceni Egyetemen.

 

A rendezvény előadói: Póser Zoltán, a Miniszterelnökség helyreállítási terv végrehajtásáért felelős, volt helyettes államtitkára, az RRF Nemzeti Hatóság korábbi vezetője, az EDC Debrecen Nonprofit Kft. volt ügyvezetője, az egyetem közgazdaságtudományi karának egykori hallgatója, a Honvédelmi Minisztérium politikai főtanácsadója; Jankovics László, az Európai Bizottság gazdasági elemzője, a Költségvetési Tanács költségvetési politikáért felelős volt igazgatója, ugyancsak egykori debreceni közgazdászhallgató (online bekapcsolódva)Baráth Etele volt Európa-ügyi miniszter, az Európai Gazdasági és Szociális Bizottság korábbi magyar tagja, az MKT Fejlesztéspolitikai Szakosztályának elnöke; valamint Erdey László, a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Karának nemzetközi ügyekért felelős dékánhelyettese, a Világgazdasági és Nemzetközi Kapcsolatok Intézetének igazgatója. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eu20.blog.hu/api/trackback/id/tr2218384385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása